Eladó Ikerház, Sződliget

#179000525

Eladó Ikerház

57.9 millió Ft

Sződliget
Alapterület:
155 m2
Szobák száma:
nincs megadva
Állapot:
Új építésű
Építési mód:
Tégla
CSOK
Jó közlekedéssel
Kert
Terasz
Zöldövezeti

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
265 m2
Kiváló
Cirkó
Bútorozatlan
Összkomfort
Szélessávú (>10Mbps)
Nem akadálymentesített
Bevezetve (230 Volt)
Van, saját vízórával
Vezetékes gáz
Közműhálózatba bekötve

Sződligeten kétszintes új építésű ikerházat kínálunk eladásra. 

 

Az ingatlan 2019 őszi átadást követően költözhető. A házak kiváló szakértelemmel és korszerű technológiával épülnek, a kivitelező számos refencia munkái megtekinthetők.


Műszaki adatok az ingatlanról: a külső és teherhordó falazat 30-as POROTHERM téglából 10cm-es hőszigeteléssel, a válaszfalak pedig 10cm-es szintén POROTHERM téglából készülnek. A ház beton födémmel, 25cm-es szigeteléssel, a tető szürke cserépfedéssel készül. Műanyag háromrétegű hőszigetelt, kívűl-belül fehér színű ablakok kerülnek beépítésre,6 légkamrás műanyag nyílászárók 3 rétegű, argongázzal töltött üvegezéssel A ház melegét padlófűtéssel és Bosch 24 kW-o kondenzációs kazán biztosítja. Burkolatok és szaniterek választhatók a műszaki leírásnak megfelelően

 

. A parkolást telken belüli garázsbeálló könnyíti, és motoros kert és garázskapu. Belső felosztása az Bagoly lakás típus a következőképpen néz ki: a földszinten előtér (4,68nm) zuhanyzó(2,85), kamra (1,50nm), konyha+étkező (12,49nm), nappali (19,    07nm) dolgozószobája (6,39nm), illetve garázs (15,18nm) található és még egy terasz (22,42nm). Az emeleten a közlegedőn át 3szoba nyílik az első szoba (11,16nm), 2.(13,20nm), 3.(14,56nm), és a fürdő szoba (4,88nm) plusz található egy h.helyiség (2,42nm)
A környék kiváló, óvoda, bölcsőde, iskola valamint orvosi rendelő is megtalálható a közelben. Buszmegálló gyalogos távolságban. 

 

 

 

Az új építésű ingatlanok vásárlására vonatkozó kedvezmények, illetve a CSOK Otthonteremtési támogatások igénybe vehetők. Az Otthon-Ház Ingatlan és Hitelközvetítő Iroda teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők redelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitel- és lízingkonstrukciókat, lakástakarék-pénztári megoldásokat kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez.

Ónodi Ádám
 

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése