Eladó Ikerház, Dunakeszi

#179000573

Eladó Ikerház

65 millió Ft

Dunakeszi Alag
Alapterület:
128 m2
Szobák száma:
5
Állapot:
Új építésű
Építési mód:
Tégla
CSOK
Kert
Terasz

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
601 m2
Kiváló
Cirkó
Természetre néző
Bútorozatlan
2
Összkomfort
Szélessávú (>10Mbps)
Nem akadálymentesített
Bevezetve (230 Volt)
Van, saját vízórával
Vezetékes gáz
Közműhálózatba bekötve

Dunakeszin csendes kertvárosi részen 128nm-es amerikai konyhás nappali + 4 szobás, belső kétszintes, garázsos ikerház mindkét fele eladó. 

A ház kulcsrakész átadása 2020. nyár vége. Az építtető megbízható referencia munkák megtekinthetők.
Az ikerház emeleti szintje is teljes belmagassággal épül. 10 %os foglalóval leköthetők az ingatlanok. Új építésű ingatlanokra vonatkozó kedvezmények igénybe vehetők (Csok).

A földszinten a tágas amerikai konyhás nappalin kívül egy különálló WC, előszoba, lépcsőház, garázs és terasz lett tervezve. A bejárati ajtó előtt egy kis elő terasztetővel lesz kialakítva. A garázsból a lakásszintbe léphetünk.

Az emeleti szinten 4 normál méretű szoba nyílik az előtérből. Mindegyik szoba külön bejáratú. Ezen a szintén található még egy fürdőszoba, külön mosdó, közlekedő és lépcsőház. 

A ház fűtése kondenzációs kazánról padlófűtéssel és radiátoros fűtéssel megoldott. Burkolatok, szaniterek, beltéri ajtók és falszínek választhatók. A ház külső falazata 30-as porotherm téglából épül 12cm-es homlokzati dryvit szigeteléssel. A nyílászárók 3 rétegű hang és hőszigetelt üvegezéssel. A garázs előtt és a járda a bejáratig viacolorral burkolt. 

Amennyiben felkeltettem érdeklődését bővebb információért hívjon, vagy tekintse meg irodánk további ajánlatát.

Az Otthon-Ház ingatlan és Hitelközvetítő Iroda teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitel- és lízingkonstrukciókat, lakástakarék-pénztári megoldásokat kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez. 

 

Ónodi Ádám
 

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése